Buick logo, autó embléma

Buick logó

Publikálva: Kategóriák: amerikai autó emblémák, amerikai autómárkák, autó emblémák

Buick logo

Buick logó jelenlegi változatát 2002 -ben vezették be. Színe ezüst, mely jól kiemeli a márka eleganciáját. A logó szürke szín árnyalatokkal bír, hogy szemet gyönyörködtető megjelenése legyen. Azonban a három pajzs eredeti színei piros, fehér és kék színűek voltak a skót Buick család címerének tiszteletére.

Buick autó márkajel, logó
Buick autó márkajel, logó

 

Buick logó történelme

Buick a történelem során számos emblémát próbált ki, és a legtöbbjük a Buick (Buik) család Skóciából származó címerére épült. 1960-ban a három pajzs először jelent meg a logón, hogy képviselje a vállalat három modelljét - LeSabre, Invicta és Electra. A jelenlegi három pajzs a márka hagyományait hívatott megtartani, de az ezüst különböző árnyalataival vannak rajzolva, és sima átlós vonalakkal rendelkeznek, amelyeket korábban a korábbi verziókban kockákkal rajzolták. A pajzsok körüli ezüstkör kitölti a modern Buick jelképet.

Buick autó embléma
Buick autó embléma

A Buick logó ezüstszíne a tisztaságot, méltóságot, kifinomultságot és nagyszerűséget jelenti, míg a fekete szín a vállalat dinamikus hozzáállását és kiválóságát képviseli.

Buick logo
Buick logo, embléma
Buick embléma, logo